Snäll eller dum?

Jag har frågat mig själv, ältat, tänkt och grubblat i flera dagar om jag är snäll eller dum. Det värsta är att jag inte kommer fram till vilket jag är. Men som vanligt är det väl så att jag är lite av varje.
Någon kanske undrar varför jag ställer mig denna fråga. Ja, det kanske jag inte ska ta här...........................

Familjeliv

Nu är familjen åter samlad och det är också fantastiskt underbart!
Blev uppringd i natt av en skadad son och jag gick i gång på alla säkringar....................
Jag som trodde att jag hade släppt taget om sonen och gått vidare i livet men ack vad jag bedrog mig. Det bästa av allt är att jag tycker att det känns bra att "mammakänslorna" finns där när barnen behöver dem, och jag kan få utlopp för dem.
Nu är sonen hemma och vilar upp sig och jag får pyssla om honom.

Ensam hemma

Efter en tuff arbetsvecka sitter jag och njuter av stillheten. Jag är alldeles ensam hemma. förutom husdjuren,  maken arbetar på annan ort och ungdomarna roar sig på egen hand. Det är fantastiskt  underbart skönt! Jag har precis avnjutit en enkel måltid och sitter här med min dator och ett glas vin. Kan jag ha det bättre?

Träning

Nu kan även jag sälla mig till träningsgemenskapen!
Jag går numera och tränar kondition regelbundet.Jag har inte velat prata så mycket om det  för man vet ju aldrig hur länge det håller i sig. Men nu har jag hållt på i drygt 2 månader och jag måste säga att det är riktigt roligt.
Igår när jag var där, på träningsanläggningen alltså, så hittade jag en ny maskin. En cykel med dator där jag kunde tävla mot mig själv. Det fanns en hel del program att välja på, jag valde en "en kvällstur", lät lagom trevligt. Plötsligt kände jag igen vägskyltarna, gula med svart kant, träden  (eukalyptusträd), toaletterna, dryckesautomaterna och mycket annat. Jag var i Australien, det underbara landet. Lyckan var fullständig, äntligen var jag tillbaka i Australien. Jag cyklade och cyklade och svetten porlade nedför min panna men det är ju varmt i Au så det var inget konstigt med det. Jag drömde mig bort och det kändes så bra. Plötsligt kände jag en lätt knackning på min axel, en vältränad flicka påstod att klockan var 19.00 och hon ville stänga. Vadå stänga, jag var ju i Australien! Ibland är livet grymt! Det var bara att sluta och åka hem till disken och städningen.
Gissa vad jag ska göra imorgon? Yes, I´m going back to Australia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0